Maxivision

Nivalan Kuitu tarjoaa palveluna Maxivision IPTV-palvelun

 

Maxivision on IPTV-palvelu, joka tuo parhaat kanavapaketit kotisi kaikkiin laitteisiin HD-laadulla, massiivisen elokuvakirjaston ja kätevät tallennusominaisuudet. Kaapelia ei tarvita – nettiyhteys riittää.

Ota käyttöön kuituliittymäsi TV-etu!

Maxivision palvelun käyttöön tarvitset Maxivision boksin ja Peruspalvelun. Maxivision boksi on televisioon ja laajakaistaan kytkettävä IPTV-päätelaite. Maxivision Peruspalvelu on ensimmäinen askeleesi viihteen valtaväylälle. Peruspalveluun kuuluu 18 HD-kanavaa. Peruspalvelun hankittuasi voit ostaa myös muita kanavapaketteja ja lisäpalveluja.

Maxivisionin Peruspalvelu sisältyy Nivalan Kuidun gigan liittymään. Palvelun käyttöönottoa varten tarvitaan vielä Maxivision boksi, jonka asiakas ostaa itse.

  1. Valitse oma kuituverkkosi sekä tilaa ja maksa Maxivision digiboksi osoitteessa: https://maxivision.fi/kuituverkot
  2. Kun saat Maxivision digiboksin kotiisi, asenna se ohjeen mukaisesti. Pääset katsomaan kuituliittymän Peruspalvelun 18 HD-kanavaa. TV-etu on käytössäsi.
  3. Kirjaudu Palvelukeskukseen, jossa aktivoit bonus HDkanavat, tilaat lisäviihdettä tai Tallennuspalvelun. Kirjaudu: oma.maxivision.fi

18 TV-kanavaa HD-laadulla

Maxivision digiboksilla ja kuituliittymän TV-edulla katsot 18 HD-kanavaa. Kuituliittymän TV-etuna Maxivision Peruspalvelun HD-kanavat: YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema&Fem, MTV3, Nelonen, Sub, JIM, AVA, TV5, TV6, LIV, FOX, HERO, FRII, TLC, National Geographic, Alfa TV, Koti TV sekä Ylen alueuutiskanavia

Maxivisionin asiakasedut: Asiakasetuna aktivoit kaksi bonus HD-kanavaa: Eurosport 1 ja Discovery Channelin. Lisäksi otat käyttöön veloituksetta Mobiilipalvelun Maxivision Viihde -sovelluksella. Lue lisää: maxivision.fi/mobiilipalvelu

Digiboksilla kanavat televisioon

Valittavissa kaksi digiboksimallia: Arris VIP4302 ja Wifi-digiboksi Arris VIP5302. Voimassa olevat hinnat ja tarjoukset löytyvät parhaiten Maxivisionin sivuilta. Digiboksin mukana saat kaikki tarvittavat johdot sekä kaukosäätimen. Kytket digiboksin televisioosi ja kuituliittymääsi helposti, etkä tarvitse ylimääräisiä antenneja katollesi.

Palvelukeskuksesta lisäviihdettä

Palvelukeskus on avoinna netissä 24/7. Palvelukeskuksessa hallinnoit TV-palveluasi sekä hankit lisäviihdettä. Kaupasta hankit suositut kanavapaketit kuten Mini -kanavapaketti, C More ja V -kanavapaketit, joita hankit joustavasti vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan. Lisäksi voit hankkia kätevän Tallennuspalvelun.

Tallennuspalvelu

Tallennuspalvelulla (6€/kk) voit tallentaa Peruspalvelun HD-kanavia (18 kpl). Tallennustilaa on jopa 5000 tuntia, sekä katsot tallenteesi 6 kuukauden aikana. Lue lisää: maxivision.fi/tallennuspalvelu