Nivalan Kuidun ensimmäiset valokuituliittymät käyttöön tammikuun alussa

Nivalan Kuidun valokuituhanke on edennyt suunnitellussa aikataulussa ja ensimmäiset valokuituliittymät kytketään verkkoon tammikuun aikana. Käyttöönotot jatkuvat alkuvuoden ajan siten, että ensimmäisessä vaiheessa otetaan käyttöön syksyn aikana rakennetut noin sata valokuituliittymää.

Käyttöönotot sijoittuvat Nivalan Liikuntakeskuksen ja Pihlajaperän välille, jonka jälkeen käyttöönotetaan Ahteen, Tihunperän ja Keltaperän asiakkaita.

Asiakkaisiin ollaan yhteydessä tekstiviestein/puhelimitse, kun liittymä on käyttöönotettavissa. Vastaathan siis myös tuntemattomista numeroista tuleviin puheluihin.

Käyttömukavuuden takaamiseksi ensimetreiltä saakka olemme koonneet käyttöönotto-oppaan uusille valokuidun käyttäjille. Löydät ohjeet osoitteesta https://tinyurl.com/nivalankuitukayttoon.

Valokuituliittymä on markkinoiden toimintavarmin ja nopein tietoliikenneyhteys. Nivalan Kuidun valokuituliittymän voit tilata sähköisesti tai olemalla yhteydessä Nivalan Kuidun myyjiin. Lue lisää: www.nivalankuitu.fi