Ensimmäinen alue saavutti tilaajaehdon: myynnin loppukiri Konekapinassa viikonloppuna!

Ahde-Pihlajaperän alue on Nivalassa ensimmäisenä ylittänyt 60% tilaajapeiton. Nivalan Kuitu on asettanut 60% tilaajaehdon: jos kuusi kymmenestä alueen talosta tekee valokuidun liittymätilauksen, hankkeen toteuttaminen voi käynnistyä.

Lopullisen päätöksen rakentamisen käynnistämisestä tekee Nivalan Kuidun hallitus kesän aikana tulleen tilausmäärän perusteella. Lisää tilauksia vielä tarvitaan positiivisen rakentamispäätöksen saamiseksi.

14.-15.6. otetaan kesämyynnin loppukiri: kaikki viikonlopun aikana 14.-16.6. kuitutilauksen tehneet saavat vielä ennakkotilaajan etuna kotipäätelaitteen puoleen hintaan: arvo 75 euroa! Tule siis Konekapinaan tai tee tilaus netissä.

Nivalan Kuidun kojulla on Konekapinassa Täyskuitu-myyjien lisäksi tavattavissa Nivalan Vesihuollon toimitusjohtaja Olli Jokinen: tule esittämään kiperiä kysymyksiä kuidusta!

Jokainen tilaus on nyt tärkeä, sillä tilausmäärä ratkaisee rakentamisen käynnistymisen.  Laittakaahan siis tilauskupongit liikkeelle www.nivalankuitu.fi tai soittakaa myyntiin Heikki Kumpulalle: 050 470 8933. Paperiset lomakkeet voi palauttaa kaupungintalolle, liikuntakeskukselle tai Vesihuollon tiloihin.